Dragon Dance

Ett nytt äventyr är på väg att börja. Följ med till fjärran Östern och fira det kinesiska nyåret tillsammans med miljoner andra. En fest ingen får missa och där draken har en betydande roll - även i detta spel från Microgaming. Den kinesiska draken är inte ett eldsprutande vidunder med vingar, som våra drakar i väster är, utan den saknar dessa attribut och förknippas istället med vatten och står för makt, fred och vishet. Draken var en symbol för den kejserliga makten och ingen annan än kejsaren och hans familj fick bära kläder smyckade med detta djur. Idag är draken inte lika viktig, men den lever vidare i alla högtider och i Dragon Dance-spelautomaten får du chans att lära känna honom.

Tema

Draken har, som ni kanske gissat, huvudrollen i denna nya spelautomat. Här finns hela 243 olika vinstlinjer och har man bara tillräckligt många likadana vinstsymboler spelar det inte någon roll var på hjulet den dyker upp. Där finns såklart funktioner som free spins och om-snurr samt wilds och scatter, som kan ge fina vinster. Det är ett färgglatt tema med symboler som inbjuder till fest. Här hittar man allt från drakar och lejon till spektakulära artister och trummande rytmer. Dragon Dance inbjuder till lycka och glädje och kan spelas både på webben och i mobilen.

Bonusmaterial

Om-snurr är en funktion där man kan snurra om varje hjul individuellt och på så sätt öka vinstchanser. Snurrar man tillräckligt länge kan man få den vinst man vill ha, men varje om-snurr kostar pengar. Trots det är det en bra funktion och värd att använda i vissa situationer. Scatter-symboler innebär fest i Dragon Dance och vad är bättre än fyrverkerier för att symbolisera detta. För tre scatter får man 15 fria snurr och dessutom tredubblas alla vinster i de fria spinn-rundorna. En helt ok bonus. Wild-symbolen är i Dragon Dance en joker, som bara kan dyka upp på hjul två och fyra, men å andra sidan dyker den upp väldigt ofta. Jokern ersätter alla symboler, utom scatter-symbolen som förblir orörd.

Dragon Dance håller hög kvalitet, men så är det också ett spel från berömda Microgaming. Spelet är laddat med funktioner som scatters, jokrar, multiplikator, fria snurr och om-snurr på enstaka hjul. En rolig spelautomat med många gratisspinn och stora chanser att vinna. Återbetalningen är hela 98 % och det är det inte många spelautomater som har.